du sa till mig; var inte rädd.

åhfyfan , varför kan man inte få bestämma själv.
denna kvällen har varit för dig, alla mina tankar har gått åt dig.
jag älskar dig & du är den sista jag skulle skada med vilje.
du är det bästa jag har , tack

du förstör , du tar allt som jag kallat tryghet



                                 image4


då var det fredag igen, en hel vecka sen sist , fast det känndes som det var igår jag malin erika steffie & jessika satt på tåget till Tyringe & fest hos rebecka. Veckan han gått snabbt även om det hänt massvis med grejer.
Man kan igentligen säga att jag är hemlös just för tillfälle & bor på gatan , men de gör jag ju inte rikigt. jag kan ju bo hos min far , men han bor ju flera mil från denna stad & det är ju här jag vill vara. Så denna veckan har jag pendlat från löddeköpinge till hässleholm varje dag sen i måndes, nu är jag trött på det.
Så i natt sover jag hos Malin & imorrn sover hon hos min pappa, melodifestivalen <3
skulle igentligen dratt & kollat på innebandy i bjuv, men eftersom matchen mellan hässleholm & hofterup börjar kl 19 är det lite sent.
Så ja , nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg :)


mamma , tack för skorna .. & glöm inte att allt kommer ordna sig. jag älskar dig mamma <3<3<3

Torsdag , precis som den brukar vara.. SEG !







jag vaknade upp i morse runt halv sju, och redan då hade jag bestämmt mig att jag var sjuk eller ja att jag skulle stanna hemma. Hade planer på att stanna hemma redan i onsdes men då hade jag inga böcker hemma och jag var tvungen att ha dem eftersom att jag har fettstort geografiprov imorrn. Så jag har bara legat hemma och sovit idag och pluggat lite men har verkligen inte blivit klokare på kina & japan. Tänk att en & samma lärare ger en hemskrivningsuppg. ett landarbete & ett prov till samma vecka. jag håller ju på att dö och allting handlar om helt olika grejer.

jadu hur ska jag nu ta vidare mig i livet.
jag har ingenstans att bo igentligen eftersom att jag bor med mamma så förmodligen kommer det bli hotel nästa vecka , för jag vägrar att bo hos pappa en vecka till, känner mig så bunden här & som "skämtet" vi matbordet , pappa säger, barn borde betala sina föräldrar för hyran.. jag menar nu har det ju blivit mycket dyrare när elin har bott här hela veckan. oh shit vad välkommen jag känner mig, not ^^. aja så nu får vi hur se hur allt löser sig med det nya huset.  någon snäll som låter mig bo hos er söndag-måndag ? :D
jag saknar redan det gammla huset & vet inte hur jag ska ta mig vidare ur denna livskris jag har.

i´ll be back.

/ elin wolff
image2

Välkommen till min nya blogg!




Nu har jag bestämmt att ha en öppen blogg i stället.
så nu har jag två , men ingen kommer kunna komma åt den andra för jag har gästlösen på den. sry.
men nu är jag bäck here :) :)

RSS 2.0